Copyright © All rights reserved. Schoonraad Architects  Terms of use  |  Privacy policy

House Bain

In eget sapien vitae massa rhoncus lacinia. Nullam at leo nec metus aliquam semper.

The design consist of a Main residence with a guest cottage each furnished with separate amenities. The property is adjacent to a green pasture on the Southern side and slope from West to East towards a river.


The entrance foyer acts as a pivot from where access to the main house and guest cottage can be reached. The main house is orientated in an East-West configuration to gain maximum exposure for natural sunlight from the North as well as ensuring that the interior opens up towards the pasture.


The floor levels are stepped to follow the natural  slope, thereby amplifying the connection with the landscape.